söndag, oktober 7

Bloggen undrar

Hej alla!

Jag har gett bort en weekend i London till min syster. Eller ja, presenten är lite mer att jag liksom tar mig till London och är där med henne en helg samt att jag betalar hotell, men whatever. Iallafall, jag håller på och letar efter ett bra, mysigt och prisvärt hotell och jag har lite kört fast. Är det möjligtvis någon här som har nåt sånt där superbt tips till mig? Evig tacksamhet utlovas.

Tack på förhand,

hargooglatitvåtimmar_83

4 kommentarer:

Sara sa...

Prisvärt går ju inte att hitta i London, men jag har några tips iaf. Huttons Hotel på Belgrave Road, är nog bland det lägsta man kan komma prismässigt utan att det växter alltför mycket mögel på väggarna. Vänliga är de också. Park Plaza Victoria är superfint, och alldeles intill Victoria Station, så man tar sig överallt snabbt, och ibland har det blivit riktigt billigt (alltså förhållandevis, men frukosten är dyr, fast man kan ju käka på Victoria Station likaväl) Vi bodde på Club Quarters vid Picadilly senast, vilket var hur bra som helst, fast små rum och dyr frukost, men LÄGET! och LYXIGT! Vi fick tag på det till väldigt bra pris - särskilt om man jämför med lyxhotellet som man delar ingång med! Jag har bara bott på skitställen i Bayswater, så jag struntar i det nu. Fördel att bo i Victoria, är att man lätt tar sig till flygplatsen också. Lycka till!

Sara sa...

Club Quarters vid Trafalgar Square, ska det vara. *söndagshjärna*

Linn sa...

Tack så jättemycket för tips! Tyvärr var bägge de bra ställena antingen jättedyra eller fullbokat de helger vi tittade på, men jag ska spara dina tips till nästa gång!

Sara sa...

Men det där blir toppen! Nära British Museum, så då kan ni hälsa på mumierna:)