måndag, september 24

Bloggen svarar!

Hej bloggen!

Jag undrar (lite naivt kanske) om det är nån här som vet om det fortfarande finns nåt schysst och snyggt sätt att trycka en bok utan att bli publicerad eller så? Jag funderade lite för en stund sen och så kom jag på att det skulle vara skitkul att ge bort en kokbok i julklapp så, ja. Any advice?

10 kommentarer:

Katta Kvack sa...

Blurb.com! Där kan man göra både egna böcker och fina fotoalbum, och bergis kombinera de två om man vill göra så också. Det blir möcket möcket fint!

Bergis att jag får en kokbok i julklapp nu efter detta tips? Mkey?

inte skyldig sa...

Annars tror jag att folk som ger ut böcker själva brukar göra det via Vulkan? Men kokbok med bilder kanske är bättre via Blurb.

Kamilla sa...

Jag röstar också på Blurb. Mycket fint ställe. Dessutom får man automatiskt rabatt om man börjar på en bok och inte beställer den inom en viss tid, har jag en känsla av. Eller också fick jag bara snart jul-rabatt, svårt att veta...

Linn sa...

katta: TACK! Och ja, om det blir en bok så får du en i julklapp. Ihop med den andra boken som jag fortfarande inte har skickat eftersom jag är en dålig person.

Anna: Jag kollade Vulkan, men det verkade kosta rätt mycket pengar. Och för att trycka typ fem böcker så känns det lite onödigt tycker jag.

Kamilla: Det låter ju jättebra! Förutom att jag nu måste komma på recept/fota/skriva copy till en kokbok i tid till att få den innan jul. GAH!

Mia sa...

Lyllos den som får din kokbok i julklapp. Varenda gång du skriver nåt recept så vattnas det i munnen. =)

Jojjo sa...

Jag tycker du ska sälja din kokbok!

Linn sa...

Mia: kul att höra!

Jojjo: haha, okej. Du kan få köpa en om det blir nån, jag lovar.

Kära Syster sa...

Kanske är sent ute med svar, men här är en idé: Är du appleanvändare kan man beställa skitfina fotoalbum i massa olika utföranden. Det går jättebra att lägga in text på hela eller halva sidor också. Man gör som man vill. Jag tror man beställer via iPhoto. Typ. Minns ej om det var svindyrt.

Lycka till!

/Anna

Frida sa...

Kan också varmt rekommendera Blurb, har beställt fotoböcker därifrån och det är jättebra kvalitet till bra pris!

Kamilla sa...

Men de har snabb leverans, Blurb! ;)