tisdag, oktober 18

Veckans boktips v. 42

Idag skriver jag om min favoritförfattare. Och nej, jag är inte ensam om att tycka om honom. Jag vill dock hävda att jag gillade före hypen. Så det så.

Edit: Nu gick jag igenom vilka böcker jag har tipsat om och DAMN, I'm good. Nejrå. Eller jorå. Om ni inte vet vad ni ska läsa så tycker jag att ni klickar här |samlade veckotips| och scrollar tills ni hittar nåt som verkar passa er. För man blir helt glad i hela kroppen av en bra bok. Det säger lagen.

4 kommentarer:

Johanna sa...

Å, Murakami! Jag började just läsa min första bok av honom: Kafka på stranden. Har bara läst kanske 100 sidor än men än så länge gillar jag mycket.

Linn sa...

Åh! Ja, den är också en av mina favoriter som håller sig hyfsat inom verklighetens ramar. Har redan läst den två gånger, men är sugen på att läsa igen.

Kära Syster sa...

Låter hur bra som helst, och jag har helt missat. Tack för tips, ska definitivt klämma in honom, ska kanske börja med Kafka-boken då som det verkar?

Med såna här tips blir jag galen på mig själv för att jag läser så långsamt! Den taktiken kommer i och för sig till sin rätt om författaren har ett fantastiskt språk. Tänker jag.

/Anna

Linn sa...

Mja. Alltså den är liksom så himla bra så då går det downhill därifrån. Om du gillar Murakami kommer du ångra att du började med den boken. Om du har försökt läsa honom innan och känt att njae, inget för mig, så är Kafka en bra börjans bok. Tycker jag.

Rekommenderar Norwegian wood till dig som första bok.