måndag, oktober 10

Ungefär SÅHÄR mycket älskar jag Amazon.co.uk

Min surgubbe med paketen, ni vet, skickade tillbaka mitt senaste Amazon-inköp till England för att han var dum och grinig och ohjälpsam. Så idag så kontaktade jag Amazon för att se om det kanske fanns en möjlighet att de kunde skicka ut paketet igen när det väl kom tillbaka till dem. Tyvärr hade de inte fått tillbaka nåt paket, MEN JAG FICK HELT NYA BÖCKER IALLAFALL! Ja, det var värt VERSALER. Dom ba äh, vi skickar ut ett nytt paket till dig helt gratis för det är synd om dig som måste tampas med elak gobbe. Kanske de inte sa, men det var det de menade.

ps. Ser ni vad loligt det ser ut när jag är döktig och använder de/dem istället för dom ds.
ps2. Ska inte göra mer, det är fult. ds2.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Linn! Helt off topic men jag måste bara fråga vart du gick och klippte dig? Nu har jag fan bott i Stockholm i två år och jag har fortfarande inte hittat "min" frisör, bara gått till en massa miffon som spätt på min frisörskräck. Du är skitsnygg i håret nu så snälla skriv var du klippte dig sist? Mvh Malin (som snart är desperat).

Johanna sa...

VersalÄLSKAR snälla människor. Så jävla fint att skicka dig nya böcker, och såklart winwin dessutom, för nu får de massa bra reklam och älsk från bokmalar i hela Sverige. Allt tack vare den snälla gesten att skicka dig ett nytt paket. Värt!

Linn sa...

Hej!

Jag går till Perkian på Måhair. Hon är asrolig! Hälsa från mig när du bokar vettja http://www.mahair.se/.

Linn sa...

Johanna: I know! Och nu vet ju jag att dom kommer få tillbaka det andra paketet oöppnat, men bara det liksom. Att hon ba äh, jag skickar ut ett direkt nu så slipper du vänta på vår hantering.

Annika sa...

Åh. Det var som när min kompis fick lämna tillbaka ett par använda byxor med en tandkrämsfläck. Utan kvitto. Tjejen i kassan bara...äh det tar jag bort med en våtservett. ha en bra dag du.

Linn sa...

Annika: Oj, det var värst! Å andra sidan så vinner ju sån kundservice jävligt mycket goodwill liksom. Och detsamma!

Jessica sa...

Heja Amazon! Mycket impad!

Annika sa...

Linn: haha. Jag menade att expediten sa ha en bra dag. hahaha.
men fine..ha en bra dag du också. Varför inte liksom? :-)

Linn sa...

annika: hahahahah!

Sofia sa...

Älska service!
(de/dem=fint. dom=fult. hur kan du INTE tycka det?! *ärligt alltså*)

Linn sa...

För att jag då läser DE och DEM och det låter så jävla fult i huvet. Alltså, det är fint i andras blogger (given att skribenten vet hur de/dem används), men jag tycker att det passar fint med dom här.

ps. Inget är så störande som folk som använder de/dem för att verka "lite finare" och sen använder orden fel. ds.