söndag, oktober 16

Jag är så himla tråkig när jag typ mår bra. Ba mmm göllegöllegölle jag älskar alla jag har så bra kompisar mmmm. Sjukt störigt yo. Vi kanske ska prata om hur överjävla töntigt det ser ut med par som går ut och springer tillsammans och sen efteråt hurtigpromenerar hand i hand istället? Hand i hand i största allmänhet är ju gulligt, men rätt jävla opraktiskt så det ser bara überlöjligt ut att "ta en pw med pv". Alltså är ej emot att springa tillsammans, bara handihandandet efteråt. Andra saker som ser löjliga ut: tjejer/killar som klänger på sina partners och kladdar när den andra liksom ser helt osugen ut. Kramas i vinterjackor ser också loligt ut. Samt tungvisande kyssar. Tungor bör hållas inom munnarna in public. Om du gillar att slicka din kille på halsen föreslår jag att du gör det inom lyckta dörrar. Phew, det var skönt.

5 kommentarer:

The world according to Elsa sa...

Jag tycker allt som innefattar hålla handen är fint, så länge det inte är påtvingat överjävligt hurtigt. I övrigt skriver jag under på offentligt slickande osv.

Milla sa...

JA! på biten med folks tungor när dom ska kyssas. Fattar inte grejen och fy vad snubbigt det ser ut för oss runt omkring!

Linn sa...

Nej, men alltså¨springa ihop och hålla handen samtidigt? Nej. Sa. Jag.

Milla: Eh ja. Urgh.

Annika sa...

Har inget att invända alls mot detta. Vill bara säga det.

Linn sa...

händer så sällan så du kände att du behövde tala om att vi är överens ibland också? Hehe.