måndag, oktober 17

Happy customer, happy store

Ibland älskar jag våra kunder. Dom är så jävla urgulliga så jag vill bara krama om dom och hjälpa till med allt. Som när en elvaåring mailar och undrar över nåt. Eller när en annan kund fotar, framkallar och skickar ett tack-vykort. True story. Jag var nära på att skicka henne en årsförbrukning med prylar efter det för jag tyckte det var så gulligt.

10 kommentarer:

Kära Syster sa...

Tänk vad lite som behövs ändå... och hur mycket folk anstränger sig ibland... Najs! /Anna

anna sa...

Hallå!
Jag minns att du nånstans tipsade nån som höll på att starta eget om ett bra bokföringsprogram. Vad var det för nåt? Tack på förhand :)

Linn sa...

Anna: Jag vet. Lätt att ta med sig också. Trevlig kund = bra bemötande. Iofs så är jag trevlig även mot otrevliga kunder, men jag kanske går the extra mile för gullona.

anna: Ja, det stämmer. Visma/SPCS är hemskt enkelt att använda och förenklar bokföringen markant. Alla fakturor skapas/automatkonteras (bokförs) med typ en knapptryckning. Samma sak med betalningar. har för mig att det ska finnas en webbaserad version också.

Linn sa...

ha! Jag hittade http://www.vismaspcs.se/produkter/bokforingsprogram/visma-avendo-eekonomi

Lycka till!

anna sa...

Åh tack snälla snälla du!

Linn sa...

inga problem alls. Säg till om du har fler ekonomifrågor. En är ju ändå utbildad sån där ekonom va.

Emelie sa...

Åh man vill verkligen göra allt för dem som tar sig tid att säga fina saker och tacka! Man lär sig också att bli en bra "kund" själv för att få bästa service. Det kostar ju så lite men ger så mycket!

Anonym sa...

tog din hår-fråga på allvar här va!

man kan typ säga att hårsäckarna lutar, har du haft tofs länge så lutar hårsäckarna/håret bakåt liksom, så då blir det lite ömt när håret ska tillbaka i sin vanliga riktning.

mvh
tofs-tjej

Linn sa...

Emelie: eller hur?

enkaffetack: Yey! Älskar att såna här viktigheter tas på allvar. tack för svar!

My sa...

Min förra frisör sa att jag var extra håröm, hade ont i hårbotten, när en infektion huserade eller var i annalkande i kroppen. Jag kan nämligen ha lite ont i hårbotten ibland även om jag inte satt upp håret och då gäller extra vilavilavila.