måndag, oktober 10

Dags att gå och lägga sig kanske?

Men alltså, det är ju inte ens Dexter! Vill lite snyfta och gnälla och ba men varföhöhöhör inte? Dom sa ju på teven och så. Kan eventuellt ha varit en önskedröm. Var tydligen en önskedröm. Förövrigt behöver jag klippa naglarna för jag kan se såna där vita kanter och långa naglar är ju som vi alla vet uäck.

5 kommentarer:

Annika sa...

Men JAG har långa naglar.
Du hatar visst mig jättemycket.

Linn sa...

hahaha! nej då, jag hatar inte DIG. Jag hatar det du står för. Nej, jag skojade bara. Vi har olika smak helt enkelt. Du gillar blandglass, tunga parfymer och långa naglar. Jag gillar vaniljglass, citrusparfymer och korta söta naglar. Man kan ju se det som att jag är den tråkiga här liksom.

berättaren sa...

Jag är benägen att hålla med dig om det där med långa naglar, Linn. Jag får typ ångest när jag tänker på vilket äckel som samlas under de där naglarna... Om man inte vill ha med sig en liten söt nagelborste överallt så att man kan tvätta sig ordentligt under naglarna när man varit på toaletten, så tycker jag att man kan stanna hemma. Eller ha på sig plasthandskar av engångsmodell. Jag får som sagt ångest när jag ska skaka hand med någon med långa naglar, för jag inte kan tänka något annat än kissundernaglarnakissundernaglarna. Ryser av blotta tanken... Huwwa!

The world according to Elsa sa...

Skulle aldrig skaffa långa naglar.. groses me out. ALLT SOM FASTNAR DÄRUNDER!!

no pun intended.

Annika sa...

Men lite skit rensar magen ju!
Lite bajs och kiss och gammal mat klarar ni väl av.Riktigt känsliga typer är ni.