onsdag, oktober 26

Även solen har sina fläckar

Det här är inte reklam. Det här är en beskrivning av hur korkad jag är ibland. Jag tänkte kolla när Tintin har premiär så jag gick in på SF. Där möts jag av det här:


Inga konstigheter. En vanlig hemsida med filmer och lite reklam. Ni ser reklamen i kanterna va? Gnugga kortet? Det gjorde jag också och sen var min spontana reaktion att sträcka fram handen och gnugga på skärmen. Jo, det gjorde jag. Jag gnuggade på skärmen. 

Så för er som tycker att jag är dryg och elak och sitter på höga hästar när jag beklagar mig över folk jag anser är milt efter så kan jag ju meddela att den här hjärnan inte direkt är nån nobelprisvinnare heller.

6 kommentarer:

The world according to Elsa sa...

HAHAHAHA. Jag skulle antagligen gjort likadant :'(

Linn sa...

Det jobbigaste var ju skammen som kom ungefär i samma sekund som jag såg min hand börja fucking RÖRA SIG mot skärmen. Hjärnan ba NEJNEJNEJNEJNEJ! Handen ba *gnugg*.

Patrik sa...

Underbart!!!! hahaha

Johanna sa...

Haha, sjukt roligt. Och väldigt lätt hänt kan jag tänka mig.

It's all gonna be fine sa...

Nu är det ju åtminstone så man beter sig på smartphones, tänk om du hade gjort det för fem, tio år sedan.

Linn sa...

Johanna: alltså jag tänker att det inte alls är speciellt lätt hänt. Fattar du idiotin i att min hand rörde sig? Från musen hela vägen fram till skärmen utan att en enda muskel stoppade den? Det är sjukt.

It's all gonna be fine: Det hade väl varit ännu sjukare iofs.