måndag, juni 28

En liten uppdatering

 Midsommar kom, och midsommar gick. Vi var med några kompisar och deras barn hemma hos dom och fikade lite, drog en sväng till en lekpark och åkte tillbaka och åt. Det var lugnt och det var lagom att åka hem vid halv nio. Jag vet inte om det är så här för alla, eller om mina barn är extra känsliga, men bägge två har varit helt slut senaste veckorna. Kanske är det att vi (ta i trä) inte har vabbat sen i mitten av mars och barnen aldrig har gått så här länge i ett svep? Kanske är det ljusare kvällar och senare nattningar eller alla hejdås på förskolan. Oavsett så surar den lilla och den stora är otroligt känslig för allt så vi kände att nån stor eller sen midsommar inte fanns på kartan efter en full vecka på förskolan. Det var mysigt iallafall.

I övrigt är det mycket semesterfeeling just nu. Barnen och Andreas gick på sommarlov i torsdags, men jag ska jobba två veckor till. Det är jag ju JÄTTEPEPP på, obv. Sitter här på mitt kontor och glor ut på en lastzon (under tak) och försöker testa integrationer fast jag egentligen inte alls jobbar med sånt. Det är inspirerande.... Generellt känner jag att min jobbpepp sjunker i takt med att dagarna går. Jag gillar mitt jobb och så, men just nu vill jag bara vara ledig. 

Ni har ju frågat om skillnaden mellan Stockholm och det småstadslivet förut och en sak som har slagit mig senaste veckorna är hur snabbt jag kommer ner i varv här. I torsdags satt jag och jobbade in i kaklet till jag var tvungen att kasta mig ut till bilen för att hämta barnen i tid tio över fyra. Det var tusen tankar och en massa grejer som inte funkar och i Stockholm hade helgen gått och min energinivå hade fortsatt vara speedad kanin. Jag tänkte i bilen på väg hem från förskolan att det skulle bli en jobbig midsommar för att jag kände hur barnens röster i baksätet irriterade mig nåt så inni (pga internal stress). Men vi åkte ut till min mosters stuga efter maten torsdag kväll och sen tror jag inte jag tänkte på jobbet förrän typ igår när jag registrerade att just det, jag ska ju jobba imorgon. Till och med på självaste midsommarafton, när vi inte hade handlat det vi borde handlat och ingen mat var gjord, kände jag mig speciellt stressad eller sur.

 Det KAN ju bero på perfekt sommarväder, men kanske också på att vi har ett hus som i sig själv är som en semesterresort. Det kan också vara för att i Stockholm så var semester alltid nån annanstans. Att vara i lägenhet, eller ens i vårt radhus, var ju inte semester. Det var tiden innan vi skulle iväg och tiden vi hade innan jobbet skulle börja, men vi har aldrig varit hemma på semestern. Vi har ju faktiskt nästan alltid varit i just Lidköping och kanske är det därför min hjärna så lätt går in i viloläge här. Det kan bero på att även om jobbet stundtals är hektiskt och prestationskrävande så är jobbet 7.30-16 (eller 8-16.30), men jobbet inkräktar inte på nån annan tid. På jobbet är det jobb, men hemma är det hemma. Jag lägger telefonen i en hylla på nedervåningen när jag kommer hem/stänger av datorn och sen kollar jag nästa morgon och det enda som har hänt är nån autorapport på nån säljdata eller Outlook som tycker att jag ska boka in "fokustid". Kanske beror det också på att vi har bokstavligt noll minuter till en fin skogspromenad och fem till en relativt öde badstrand. 

Oavsett vad det beror på så kan både jag och Andreas konstatera att omställningstiden mellan jobb och fritid är oerhört mycket kortare.

2 kommentarer:

Theresa williams sa...

Hello, I am Theresa Williams After being in relationship with Anderson for years, he broke up with me, I did everything possible to bring him back but all was in vain, I wanted him back so much because of the love I have for him, I begged him with everything, I made promises but he refused. I explained my problem to my friend and she suggested that I should rather contact a spell caster that could help me cast a spell to bring him back but I am the type that never believed in spell, I had no choice than to try it, I mailed the spell caster, and he told me there was no problem that everything will be okay before three days, that my ex will return to me before three days, he cast the spell and surprisingly in the second day, it was around 4pm. My ex called me, I was so surprised, I answered the call and all he said was that he was so sorry for everything that happened that he wanted me to return to him, that he loves me so much. I was so happy and went to him. That was how we started living together happily again. Since then, I have made a promise that anybody I know that has a relationship problem, I would be of help to such a person by referring him or her to the only real and powerful spell caster who helped me with my own problem. His email: {drogunduspellcaster@gmail.com} you can email him if you need his assistance in your relationship or any other Case.
1) Love Spells
2) solution and cure to all sickness
3) Herbal Cure for any disease/sickness
4) Marriage Spells
5) Pregnancy spell
6) Breakup Spells
7) Death spell
8.) You want to be promoted in your office
9) want to satisfy your lover
10) Lottery
Contact this great man if you are having any problem for a lasting solution
through {drogunduspellcaster@gmail.com}

Bengt Mårtensson sa...

Äntligen har glädjen och lyckan i mitt förhållande återställts, min före detta älskare återvände hem igår efter 2 års äktenskapsseparation. Jag har aldrig trott att kärleksmagi skulle kunna fungera så bra för att få tillbaka min man snabbt, jag ger det bara ett försök eftersom jag hör så många människor prata bra saker om Drigbinovia kärleksmagiker, de senaste veckorna har jag använt kärleksförtrollning tidigare och ingen funkar för mig. Men tills jag stöter på Drigbinovia försäkrar han mig att han kommer att göra alla kärleksförtrollningar å mina vägnar för att få tillbaka min före detta älskare. Jag följde noga hans instruktioner, att min älskare Paul kommer tillbaka till mig inom 3 dagar, jag har försökt så många sätt att be min man om ursäkt för att förlåta mig för att jag varit otrogen mot honom en gång tidigare, han fick reda på att jag har varit otrogen mot honom och sedan han lämnade hade vi två barn tillsammans som en familj. Jag har försökt så många sätt att få hem honom men ingenting fungerar. Tills jag stötte på Drigbinovias e-postblogg online eftersom detta av en kvinna från Kanada delade hans whatspp-kontakt +12162022709 och Email doctorigbinovia93@gmail.com Jag skickar bara ett meddelande till honom för att hjälpa mig att få tillbaka min före detta älskare. Jag gav Drigbinovia både min och min älskare bild och namn och det var allt han bad om. Strax efter andra dagen fick jag ett telefonsamtal från min älskare Pau och han ber om ursäkt och lovar mig att han kommer hem i helgen, jag sa ok och jag väntade på honom, igår kom han tillbaka hem som Drigbinovia lovade mig. Jag är väldigt glad över att ha honom tillbaka med mycket kärlek och omsorg mer än någonsin tidigare. Jag tror att det är rätt för mig att dela denna fantastiska goda nyhet här så att den kan motivera och hjälpa andra att hitta en lösning för att återförenas med en trasig kärlekspartner idag. sant det fungerar för mig här. Jag tror att det kommer att fungera för dig också.