måndag, juni 22

Ännu en helg till handlingarna. Vi åkte till Lidköping i torsdags morse. Fick låna ett hus av min fd ingifta mosters kompis (älskar småstad och hjälpsamheten där) där vi i princip sov och sen var vi resten av tiden i vårt nya hus. Idag börjar dom slipa golven och sen ska det vara klart till helgen och DÅ FLYTTAR VI PÅ RIKTIGT IIIIHHH! Vill verkligen inte vara här nåt mer nu. Jag blir deprimerad av kartonger och nedplockade grejer och halvnedmonterade hyllor och usch. Både jag och Andreas blir väldigt humörpåverkade av hur det ser ut hemma och ja nä men just nu är det inte fint nånstans så det är inte speciellt solig stämning här, det är det inte. Vi hann iallafall packa upp ett tiotal kartonger i nya huset och jag målade sovrummet på nedervåningen så nu är hela nedervåningen faktiskt målad och klar. Vilken skillnad det gör med lite ny färg? Eller färg och färg, men vi bytte från en kall vit (med hål i väggarna) till den hederliga stockholmsvita 0502Y och den ger mig ro. Vardagsrummet på ovanvåningen tog målarna också, men sovrummen är kvar och fast jag egentligen bara vill ha semester och vara en bra och rolig och snäll och närvarande semestermamma så vet jag att jag inte kommer kunna vara det förrän dom andra sovrummen också är målade och klara. Och möblerna är på plats och kartongerna uppackade. Fy fan vad jag känner med mina barn just nu. Vi bara släpar dom fram och tillbaka massa timmar i bil. Dom får bo i ett hus, men vi pratar om att ett annat är vårt och håller på och grejar i ett tomt hus och ba nu bor vi här! fast sen åker vi "hem" till Stockholm igen. Barnen har säkert jättekul. Dom har badat i poolen och lekt i lekstugan och jagat varandra i huset och igår ville Nils bestämt sova middag i sitt rum så då fick han ligga på några filtar och dynor och så sov han hur bra som helst. Men så himla närvarande är vi väl inte förutom att typ hojta ut förmaningar (mest om att GE FAN I ATT GÅ NÄRA POOLEN HAR JAG JU SAGT OM NI INTE LYSSNAR SÅ GRÄVER JAG IGEN DEN! men även det vanliga har du kissat? kan du klä på dig? Ska du inte ha mer macka? Kan ni komma nu? Hallå?). Vi har ätit pizza, mcdonalds, mcdonalds, mcdonalds, korv och makaroner och gurkstavar och EN måltid har vi lagat ordentligt. Sen åt vi resterna värmda i micron dagen efter sittandes vid vårt utebord, fast inomhus pga regn, där vi åt med träbestick från nån gammal takeaway som jag hittade i nån väska (obs oanvända innan) och drack vatten ur julkoppar.

Jag längtar så mycket efter att få duka upp en fin och härlig frukost utomhus. Inte tjata om att äta, fråga vad barnen vill göra och sen bara säga ja (morgondopp garanterat) och bara VARA med dom. Gå till en lekpark. Åka iväg och träffa min moster. Bada. Spela spel, läsa bok på verandan.

Saker jag inte längtar efter: sista veckan på jobbet med strömöten, packa resten av vårt hus och bo i ännu mer kartonghelvete OCH DESSUTOM HELVETESVÄRME. Fy fan.

4 kommentarer:

Anonym sa...

De kommer att minnas detta som "när vi fick massor av god mat och sov på spännande ställen"

Linn sa...

Åh, gulle dig!

LILIAN NIKKY sa...

Jag heter Lilian N. Det här är en väldigt glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.saguru har gett mig genom att hjälpa mig få min exman tillbaka med sin magiska och kärleksförtrollande. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte skilsmässa men när jag kom över Dr.saguru e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sin ex och hjälpa till att fixa förhållandet. och få människor att vara lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min överraskning sa han att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara vid mig och kan inte göra någonting utan min present. Jag tycker verkligen om mitt äktenskap, vad en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta vittna på internet för att Dr.saguru verkligen är ett riktigt trollspelare. BEHÖVER DU HJÄLP DÅ KONTAKTA LÄKARE SAGURU NU VIA E-post: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i ditt förhållande. Och hans också perfekt i
1 ÄLSKA STAV
2 VINNA EX TILLBAKA
3 KVINNENS FRUIT
4 FRÄMNINGSSTAV
5 SKYDDSSTAV
6 VERKSAMHETSSTAV
7 GODE JOB STAV
8 LOTTERI STAV OCH DOMSTOLSFALL.

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, släppte han upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som skulle kunna hjälpa mig att trolla för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
1) Love Spells
2) Förlorade kärleksformer
3) Stoppa skilsmässa
4) Äktenskapstavlar
5) Graviditetsförtrollning
6) Breakup Spells
7) Dödsförtrollning
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en hållbar lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}