fredag, maj 29

Plötsligt händer det liksom

Jag pratade med en av mina bästisar häromdagen. Hon har också två barn, men där den äldsta är lika gammal som Nils och den yngsta blir ett år här i sommar. Hon sa att hon ville sälja barnen jävligt billigt. En känsla jag känner igen mig oh-så-väl i. Men för en gångs skull kunde jag vara den där peppiga morsakompisen som ba det blir bättre! och typ mena det. För även om jag blir TOKIG på barnen rätt ofta och dom kan vara riktiga små rövhattar så är det SÅ mycket lättare nu än för säg ett år sen. Att ha en bebis generellt är ju fan skitjobbigt. Först är man trött och dom behöver mat och blöja och närhet och har ont i magen och whatever. Sen börjar dom kunna grejer och är skitfrustrerade över att inte kunna och vill mest bara klänga på en och efter det kommer fasen när dom kan ta sig runt och därmed riva ner/ut precis allting dom ser. Att parera det och samtidigt försöka få på en treåring sin overall medan den kan hääääävvvv!! borde fan ge nobelpris. Plus absolut minimalt med egentid.

Nu är våra barn drygt två och ett halvt (han känns äldre?) och nyss fyllda fyra och medan dom absolut driver mig till randen av vansinne genom att gadda ihop sig och göra så jävla mycket hyss så är det också just det: dom gaddar ihop sig/leker tillsammans. Hela tiden. Nu har dom till och med börjat gå upp själva på morgonen och jag och Andreas får absolut inte följa med (pga kan hääääääävvvvv) och förutom att typ medla lite ibland eller göra det allmänna servet (törstig! hungrig! ta ner den! jag vill cykla!) så kan jag sitta i soffan bredvid och läsa en bok. Dom får ju inte vara ute själva på framsidan, men jag kan sitta på trappan och ändå känna mig rätt trygg med att ingen av dom springer ut i korsningen och bara kolla med ett halvt öga medan dom åker sparkcykel eller leker kurragömma. Igår när dom kom hem från förskolan hade grannens sexåring varit hemma frisk från förskolan (sista säkerhetsdagen) så hon var sjukt leksugen och barnen blir ju som tokiga när stora grannarna vill leka. Mamma, Estrid undrar om vi vill komma över och leka hos henne, får vi det? JA MITT BARN VARSÅGOD! Sen sprang dom fram och tillbaka mellan våra trädgårdar och lekte i två timmar tills vi fick tvinga in dom för lite kvällsmat och sen lekte dom nån timma till efteråt. Det var min första riktiga ok, så här är det att ha stora barn-känsla. Jag hade dörren öppen så jag hörde ju dom (servade som vanligt törstig hungrig osv) men jag kunde gå runt hemma och bara pilla på grejer. Ingen tjatade, ingen pratade. Jag hade till och med gott om tid på mig att laga mat. Sen kom dom in, hungriga som vargar, och åt precis allt vi gav dom. Utan att skrika eller kasta grejer. Och sen gick dom och lade sig utan typ nåt tjafs alls. Och imorse gick dom som sagt upp själva och sen bad Ellen om frukost, slukade den, gick och valde kläder som hon klädde på sig och sen satte hon på sig skorna och gick ut och väntade på framsidan. Andreas tror jag mutade Nils med choklad (the fuck?) för att han skulle släppa ipaden och klä på sig, men sen gick allt bra förutom ett litet strumpbyte som resulterade i att han kom ner med två olika strumpor vända ut och in. (Han "äj stoj nu och behövej inte stjumpoj med ploppar" = stor panik varje morgon eftersom vi bara äger strumpor med halkskyddspluppar.) Sen verkade allt fine och han satte på sig skorna och så drog dom bara. Kvar var jag med en kopp varm kaffe och ett nystädat hem. Då gör det nästan inget att Nils vaknade och var arg som ett bi inatt och sen låg och ömsom sparkade mig i sidan och ömsom försökte trycka bort mitt huvud från kudden och klättra upp ovanpå mig för att vara nära så jag sov som en kratta och sen vaknade av ett JAG VILL GÅ UPP MED MAMMA!  och solen rakt i ögonen kvart över fem.

3 kommentarer:

Bektesh Jehona Sjostrom sa...

Mitt namn är Jehonna Bekteshi, en läkare av yrket vid Stockholm Teaching Hospital Sweden. Sedan den 21 mars 2019 var mitt kärleksförhållande stort kärleksfullt och förtroende, strax efter utbrottet av Covid-19 har min man agerat så fruktansvärt fusk mot mig, det finns ingen öppenhet och sanning i äktenskapet från min kärlekspartner lurar och ser några andra kvinnor där ute, jag älskade honom så dyrt och jag vill att han ska älska mig på samma sätt, men han fortsätter att fuska, han är inte konsekvent och tar ansvar som hemman, inget barnstöd, vi har två barn tillsammans, Jane och Terry är så härliga barn, de frågar mig hela tiden när kommer pappa att återvända hem, jag måste övertyga dem om att deras far gudar ett jobb i västra länder och de har velat se sin far igen, Jag försökte allt mitt bästa för att söka hjälp för att få honom hem, min man lämnade hemmet för cirka 11 månader sedan, inga textmeddelanden och inga telefonsamtal från honom och han blockerade mig, jag kan inte kontakta honom igen, jag trodde aldrig på kärleksförtryck med ljus och ljus material kan föra tillbaka min man hem, tills min mycket goda vän presenterade mig för en stor man som heter Dr.Oduduwa kärlek stavkanal, jag kontaktade honom och inom några minuter fick jag svar och han berättade för mig allt som är krävs och procedur för att delta i kärlek stavning framgångsrikt. Jag följde noggrant alla hans instruktioner och vägledning under bönprocessen för förtrollning av kärlek. det var enkelt och enkelt att förstå snabba svar är säkra. inom några timmar är det gjort och jag fick ett telefonsamtal från min kärleksman som har så länge inte kunde ringa mig på telefon och han ringde mig direkt omedelbart efter att all kärlek stavaktivering är framgångsrik. detta kan hända med någon om du tror att prova idag. Jag är väldigt nöjd med min familj tillsammans eftersom jag gör alla åtgärder för att få honom tillbaka. Jag älskar min man så mycket, jag var redo att göra allt mänskligt möjligt för att få honom tillbaka till mig. vi har båda framtiden tillsammans och jag kan inte släppa honom. Idag är jag väldigt glad att jag har honom väldigt nära mig just nu med mer kärlek och förtroende för vårt kärleksförhållande mer än någonsin tidigare. Allt tack till Dr.oduduwa kärlekstempel för brådskande lösning för att få tillbaka ex kärlekspartner. han hjälper dig att lära dig och utveckla bättre sätt att hantera de frågor som står i vägen för dina kärlekslivsmål.
kommunicera e-postmeddelande till Dr.Oduduwa nu (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
Endast WhatsApp-meddelande: +79268011965

LILIAN NIKKY sa...

Jag heter Lilian N. Det här är en väldigt glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.saguru har gett mig genom att hjälpa mig få min exman tillbaka med sin magiska och kärleksförtrollande. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte skilsmässa men när jag kom över Dr.saguru e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sin ex och hjälpa till att fixa förhållandet. och få människor att vara lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min överraskning sa han att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara vid mig och kan inte göra någonting utan min present. Jag tycker verkligen om mitt äktenskap, vad en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta vittna på internet för att Dr.saguru verkligen är ett riktigt trollspelare. BEHÖVER DU HJÄLP DÅ KONTAKTA LÄKARE SAGURU NU VIA E-post: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i ditt förhållande. Och hans också perfekt i
1 ÄLSKA STAV
2 VINNA EX TILLBAKA
3 KVINNENS FRUIT
4 FRÄMNINGSSTAV
5 SKYDDSSTAV
6 VERKSAMHETSSTAV
7 GODE JOB STAV
8 LOTTERI STAV OCH DOMSTOLSFALL.

Rebecca sa...

När jag hittade Dr.Wealthy var jag i desperat behov av att få tillbaka min ex-älskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter tre år utan förklaring. Jag kontaktar Dr.Wealthy och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han sa till mig, efter att jag gett det han ville, kastade han en kärleksförtrollning för att hjälpa oss att komma tillbaka igen. Strax efter att han gjorde sitt förtrollning började min pojkvän sms mig igen och kände mig hemsk för vad han bara gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började tillbringa mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr.Wealthy hjälpte mig är min partner mycket stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr.Wealthy till alla som behöver hjälp. E-post: wealthylovespell@gmail.com. Ring honom eller lägg till honom på whatsapp via: +2348105150446 Dr.Wealthy BLOGGSIDA: Blogg: https://wealthylovespell.blogspot.com