måndag, april 27

Jaha, vad händer då? SÅ JÄVLA MYCKET HÄNDER under ytan. Som jag inte kan prata om riktigt än *tuff bloggare*. Men det är stort och det är snabbt och det är så sjukt mycket nu så jag kan knappt sova på nätterna och är inte hungrig och jag tänker i 130 km/h. Har så många trello-listor nu att jag snart behöver projektleda även trellon. Det pratas om att jobba enligt pomodoro-metoden (25 minuters oavbrutet jobb, sen 5 min paus osv) men jag kör mer pomodoro allting samtidigt fast utan paus och hela tiden. I söndags var typ första gången jag satt ner i en timma utan att ha panik över att behöver fixa ordna ringa tricksa sen helgen innan. Det är spännande och roliga och knasiga grejer, men dom tar upp otroligt mycket tid just nu. Samtidigt har jag ju ett jobb att sköta. Två rätt stora grejer att projektleda, varav en är över vår grupp. Vi är inte så samkörda och har inte jobbat tillsammans så länge och nu är allt digitalt och jamen vi kämpar på. Hade ett möte i torsdags som gick superbra. Det var skönt. Och ett projekt jag har jobbat på sen i oktober har fått godkänt i första instansen. Det var också skönt.

Har inte ens haft tid att kolla corona. Har inte längre koll på dagliga dödstal och spridning och sånt. Kollar lite på kurvorna. Dom går inte rakt upp längre. Nästan alla jag känner har som sagt haft det. Hittills har det TA I TRÄ gått bra för alla, även om det har varit skitjobbigt för vissa. Vi håller oss fortsatt isolerade. Jag går i skogen och lyssnar på fågelkvittor och planterar i mina rabatter. Andreas kan åka och tilläggshandla ibland vid halvtio på kvällen och det har hänt att vi har köpt McDonalds genom drive-through:n, men i övrigt fortsatt isolation.

På vinden händer det grejer också! Nu är målaren här och spacklar väggen och ska måla och elektrikern kommer och gör klart i veckan. Sen ska det läggas golv och jamen det är väl det? Det blir superfint. Och stort! Och kvällssolen skiner in genom fönstret. Det hade jag inte koll på innan för våningarna under skuggas av vinkeln på den sjunkande solen, plus det har varit vinter och inte funnits nåt himla ljus alls.

Nu ska jag äta lunch och sätta mig på verandan och djupandas en stund.

1 kommentar:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) Älska trollformler
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässor
4) Giftermål
5) Bindande trollformler
6) Uppdelningar
7) Dödsförtroll
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}