lördag, januari 13

Nu sitter jag på Arlanda. Jag ska till Malmö på bröllopsfest för en barndomskompis och det ska bli så sjukt kul! Igår var det nära att det inte blev nåt när Ellen vaknade med feber och hade hostat hela natten så hon kräktes och Nils ba ”gött syrran, jag kör en fas då så vi kan leverera maximalt härj”. Sen följde hon upp med att vägra all mat hela dagen. Alltså vi försökte med choklad, kanelbulle, glass, saft, hallon, pasta och allt annat hon älskar men hon ville inte ens ha sin älskade mjölk. Då kände jag hur mina ensamma 36 timmar liksom gled längre och längre ut på fingrarna. En sen skärpte hon till sig, käkade lite mjölk och slutade både hosta och ha feber. Phew! Och jo, Andreas hade kunnat vara själv med dom ändå och sa att det inte var nån fara blabla men det är inte en walk in the park att ha bägge två när den ena är en bebis och absolut inte när den äldre bara vill sitta i knät och gråta. Jag hade inte velat att han hade åkt om rollerna var omvända liksom. Men som sagt, barnen skärpte till sig och här sitter jag och lyssnar på nån bröllopsplaylist som Anydaynow skickade inför vårt bröllop och äter en så bisarrt överprisad frukost (maskinkaffe, flaskjuice och en ostbaguette för HUNDRASJUTTIFEM KRONOR). Men ah well, det är tyst och lugnt och ingen drar i mig eller skriker eller vill bli vaggad eller bajsar eller busar eller kräver att få TITTA BABABABA (babblarna) MOBIJEN MAMMA!!

Hon hade det lite tufft imorse, lelle vallhunden. Mamma, pappa, nish å Ida åka fygpan. Ba nej honey, BARA MAMMA WEHOO förlåt nej bara mamma idag. Du och Nils och pappa ska vara hemma. Lyssnade inte riktigt på det örat för sen upprepade hon bara den meningen tills jag stängde dörren. Jag fick iofs en hejdåpuss och hon var glad så.

Nu ska jag gå och köpa nya hörlurar hejrå.

2 kommentarer:

Johanna sa...

Nej men gud så gött! Njut! :)

Emma sa...

håller med om prisnivån på arlanda! varenda flygresa från arlanda börjar i ett missnöjesmoln. är det detta swedavia vill att man ska förknippa deras flygplats med eller?

jag har egentligen inga problem att betala 175 kr för en frukost (eller jo, då ska den vara riktigt bra) men på arlanda är det helt enkelt inte prisvärt. det är snäppet över "inte äckligt" på matskalan, ALDRIG att det ska behöva kosta 175 spänn.

nu när vi åkte till savannah i december så kunde jag fan inte hålla mig och betygsatte flyplatsen med en etta på facebook och lämnade en sur kommentar.

mvh surtanten