fredag, maj 19

Jag är så kär i mitt barn just nu. Det är säkert hormonellt men det enda jag vill är att hon ska gå omkring i blöja vara gullig och att kramas hud mot hud. Jag drabbas av cute aggression flera gånger per dag och kommer snart behöva bettskena. Jag vill ju respektera hennes integritet och bara gosa när hon vill osv MEN DET ÄR SÅ SVÅRT NÄR HON ÄR SÅ GÖLLIG!

3 kommentarer:

LoHe sa...

Vi kämpar jättemycket med det där. Vill ju bara puss-och-gos-attackera HELA tiden men samtidigt VET vi ju att det är fel och att det måste få vara på hans villkor. Å tredje sidan vill jag intala mig att det aldrig kan bli för mycket kärlekt fast å fjärde sidan - Jo? Åh, svårt!

minahistorier sa...

hon verkar väldigt göllig!

Linn sa...

LoHe: Alltså det ÄR ju svårt! Men jag tänker att det också är viktigt att närhet och gos är en självklar grej och det blir det ju liksom inte av en passiv ställning som förälder heller? Jag släpper henne om hon ålar sig (såklart) och inte vill gosa, men gosar med henne ofta och mycket precis som Andreas och numera kommer hon och själv pussas och sätter sig nära och gosar och mmm:ar rätt ofta också så det verkar ju funka rätt så okej ändå. För mig känns gränsdragningen mycket hårdare när det gäller folk utanför vår familj. Vi frågar om hon vill krama morfar/moster/farfar osv men vill hon inte så behöver hon inte.

minahistorier: Alltså är ju SÅ biased men hon är ju sjukt rolig och lite liksom udda? Väldigt mycket personlighet verkar hon ha iallafall.