fredag, januari 2

Måste man alltid ha rubriker?

Är det här året när jag börjar blogga lite mer regelbundet? Är det året när jag börjar läsa lite mer regelbundet? Jag tror det. Jag känner mig pepp på att skriva mer. Jag tror att bloggandet kommer återkomma under 2015 i allmänhet faktiskt. Igår läste jag en Jo Nesbö-bok som jag inte kommer ihåg vad den heter och som jag har läst förut. Jag gör ofta så när jag vill läsa, men inte riktigt orkar engagera mig. Läser en bok som jag har läst förut alltså.

Imorgon åker vi hem till Stockholm igen och nu börjar jag faktiskt längta hem. Jag längtar dessutom till regelbundna arbetstider och en vardag som inte innebär att jag går runt i varierade former av myskläder och för stora strumpor. Mest av allt längtar jag efter vår säng, DEN STORA SÄNGEN, efter att ha legat ihopklämd på 105 centimeter med en nästan 190 cm lång man i två veckor. Men först ska vi väl göra nåt med den här dagen också. Kanske lyxa till det med en dusch och en promenad? Gå och köpa nåt gott att äta och fira idag är det två år sen jag och den där mannen jag ska gifta mig med hade vår första dejt.

5 kommentarer:

Johanna sa...

Å grattis! Så kul att läsa någons blogg, minns liksom när du började träffa den hära mannen och skrev om det och nu ska ni gifta er. Så himla fint.

Och nej, man måste inte ha rubriker.

Johanna sa...

PS. Fan vad jag gillar den här "jag är ingen robot"-rutan som blogger börjat med! Så himla mycket mindre jobbigt än att tyda bokstäver som man var tvungen till förut.

Honey sa...

Klart man inte måste. Fram för färre rubriker! Jag har tillräckligt svårt att klämma ur mig blogginlägg i vanliga fall, det här att man måste/borde/ska sätta en rubrik på dem gör det bara ännu svårare.

Lfthmn sa...

Ja, 2015: Bloggåret!

Jag saknar att blogga. Det var roligare att ha hemlig blogg som ingen kände till. Det blir så mycket måste när man vet att folk (familj) hela tiden väntar på att man ska uppdatera och jag saknar att kunna skriva om riktiga grejer, inte bara ytgrejer. Sugen på att skaffa en ny, men vill inte att Jacob ska läsa, fast skulle behöva berätta för honom för jag vill inte mörka, och han är så nyfiken att han skulle gå in och läsa ändå och så skulle jag bli sur och besviken eftersom jag ju uttryckligen bad att han skulle låta bli. Åh, ursäkta att jag skriver av mig här. Som sagt, behöver en blogg. Nyårslöfte 2015, kanske?

Hur "hemlig" är din blogg nu för tiden?

Linn sa...

Johanna: Men right back at ya! Du ska ju skaffa en bebis med din "nya" och iiiiih, en bebis! Och jag älskar också nya rutan!

Honey: Samma här. Men samtidigt känns det så himla tråkigt att hela tiden lämna tomt. Men men, hellre inlägg än inga inlägg helt enkelt.

Lufthamn: Jag förstår dig! Om jag visste att Andreas läste så kanske jag hade censurerat mer, och i vissa fall gör jag ju det ändå eftersom jag vet att folk som känner oss bägge läser här. Jag har ju i och för sig alltid försökt hålla det "från min sida" eller vad man ska säga, men ändå.

Ptja, alltså jag vet inte? Inte så hemlig? Det är ju inte som att jag basunerar ut det till alla jag känner, men jag brukar inte ljuga så där jätteofta heller. Jag har inte gett min bloggadress till min pappa eller annan släkt i hans generation, men min syster och min kusin läser. Mina icke-internet-kompisar vet att jag har en blogg och har väl fått namnet på den nån gång, men så vitt jag vet så är det bara ett par som läser och då bara ibland. Jag tror att några av min systers kompisar och några av mina kompisars syskon läser eller har läst, men det gör ju inte så mycket. Rent generellt så är jag rätt obrydd så länge inte jobbet blandas in. Jag är inte supersugen på att promota den här skräpbloggen framför folk jag jobbar med och jag skulle aldrig länka till egna inlägg på facebook eller så. Eh okej, det var ju lite svamligt.