torsdag, augusti 7

Saker jag borde göra: jobba

Saker jag gör: äter lunch, funderar på typsnitt till våra inbjudningskort till bröllopet som inte ens är datumsatt eller platsbestämt än. Funderar generellt sett väldigt mycket på just bröllopet. Vilka blommor ska vi ha? Vad ska vi ha för välkomstdrink? Hur ska folk sitta? Om jag håller tal till Andreas, hur ska det vara då? På riktigt, funderade på det igår tills jag fick en stor klump i halsen av älsk och var tvungen att svälja massor med gånger för jag satt på bussen och det var inte riktigt grinläge så att säga.

4 kommentarer:

egoistiska egon sa...

Tips: Hjällö Slott. Vi bodde där på semestern. Superfint!

Linn sa...

Ja, det är supervackert! En av mina bästa kompisar ska gifta sig där i augusti nästa år så det är redan taget så att säga. Men vi tänker nog i Stockholm och lite mindre slott och lite mer typ hembygdsgård. Slott tenderar att bli lite väl pricey tror jag.

S sa...

Gud va härligt att kunna planera och fundera kring bröllop! :-)

Christel sa...

Vi är också i det där planeringsstadiet, men jag får nästan litelite panik över hur mycket det är att tänka på. Så där så att vi överväger att rymma och gifta oss i Las vegas eller på nån karibisk strand, jag vet inte. Samtidigt vill jag ju ha allt det där! Festen, klänningen, tårtan. Häromdagen googlade jag caketoppers i två timmar, sen grinade jag lite för att jag inte kan välja alla.