söndag, augusti 31

Har nu ätit middag och HERREJÄVLAR JAG ÄR ETT GENI I KÖKET! Om ni vill härmas så gör ni det här köttet och medan den puttrar kokar ni upp en 1-2-3-lag på 1,5 dl ättika (24%), lite salt och några rosépepparkorn, skivar 2 rödlökar och 1 fänkål rätt fint och lägger i varsin tätslutande burk och häller över hälften av lagen i varje burk. Gör sen en coleslaw på 2 stora morötter och 1/2 litet vitkålshuvud och en liten finhackad rödlök. Jag gör med 1 burk creme fraiche, 2 nypor flingsalt, svartpeppar och kanske 10-15 droppar tabasco. Mosa sen lite lite vitlök i botten på en mortel och mortla sönder ett par avokados ovanpå. Varsågoda och ät. Det är gott med koriander men vi var så hungriga så vi glömde den och det var gott ändå.

Inga kommentarer: