torsdag, mars 14

Dagens problem

Det här med att Google lägger ner Google Reader kommer förstöra mitt liv. HUR SKA JAG NU KLARA MIG?! Jag vet ju att jag tack vare readern läser kanske 50% fler bloggar än vad jag gjorde när jag var tvungen att bokmärka allting och hålla på och klicka in och greja och man gillar ju bloggar, men man gillar ju också fritid så nu är det antingen hitta ny reader eller sluta läsa bloggar som gäller och really? SLUTA LÄSA BLOGGAR?! I think not.

8 kommentarer:

Colombialiv sa...

Jag testar just nu med feedly... verkar rätt schysst.

Lina sa...

Jag känner precis likadant - hur ska jag nu kunna fortsätta läsa bloggar?? Får kolla upp feedly.

becca sa...

Tycker feedler är rätt likt Google reader iaf i iPhone och ipad. Det är väl dock appbaserat och inte webb.

Lisa sa...

Jag har testat feedly under dagen. Det fungerar ok men det är lite tråkigt att det är appbaserat, men å andra sidan så använder jag bara telefon/privata datorn/jobbdator och då kan jag ju installera tillägget i chrome och i telefonen.
Jag tror att feedly kan bli riktigt bra allt eftersom. De får ju helt plötsligen rätt många användare från Google Reader och det ökar förhoppningsvis deras motivation att göra saker bättre.

dekorum sa...

Precis vad jag just tänkte!!!

Limpy sa...

Ni vet ju att jag röstar på Bloglovin, men jag läser ju mest på datorn. Som app är Bloglovin inget vidare måste jag erkänna.

Linn sa...

Jag fixade också feedly igår efter era tips och om jag bara får vänja mig lite så blir det säkert bra. Ska kolla lite andra länkar till andra också, prova dom och köra en utvärdering här på bloggy.

Limpy: Ja, jag vet ju det, men jag fattar fortfarande verkligen inte grejen med den sidan. Jag vill läsa hela inlägg i min reader och inte behöva klicka mig vidare till inlägg för att läsa allting. Då blir det ju mer av ett annat sätt att bokmärka än en RSS tycker jag.

Sofia sa...

Läser också via Bloglovin och fattar inte riktigt hur du menar med att klicka vidare? Alla nya inlägg ligger på rad och det är bara klicka på första i listan, läsa och sen på "nästa"-knappen. Alla nya inlägg, på alla bloggar i en fin jämn förståelig rad.