torsdag, november 8

Tumme upp och tumme ner

Det blev ingen SoA. Det blev bara Lisa och baconsallad och en spontanbokad resa till Amsterdam. Om ni har tips på fina hotell eller områden eller annat så tas dom tacksamt emot!

Nu har jag försökt sova i en timma, men jag har sån mensvärk så jag tror helt ärligt att jag dör snart. Det är mycket synd om mig just nu. Tack på förhand för empati. Och ni killar kan väl för skojs skull föreställa er att nån ställer sig på era testiklar med stilettklackar så kan ni också känna känslan. Det är förlamande.

3 kommentarer:

Maria sa...

När jag var i USA och hade mens började jag nästan gråta av lycka när jag gick in på ett apotek och såga att de hade en hel vägg med tabletter mot menstrual pains/cramps. Testade några som hette typ "menstrual relief" som kostade ingenting och de var SÅ_BRA. Hjälpte cirka 1 000 gånger mer än Ipren. Har sedan dess hoppats att det ska komma till Sverige. Kanske kan man beställa på Interwebz?

Linn sa...

Ska kolla upp det när jag åker till England. Dom har ju också ett ganska extensive utbud av olika sorters piller faktiskt.

Malin sa...

älskade ams. http://www.bouwman.com/netherlands/Cafe.html Skön genuin pub i mysiga kvarter. och ett blogg inlägg om du orkar läsa
http://malinsmoblog.blogspot.se/2012/02/amsterdam-lordag-kvall.html