lördag, november 19

Att få en lördag att smaka som en fredag

För att fira att det är lördag så äter jag resterna från middagen igår. För det är precis lika gott idag eftersom jag värmer det i ugnen istället för i micron. Egentligen tycker jag att microvågsugnen är en totalt onödig uppfinning eftersom allting går att värma på spis/i ugn, men skit i det. Om ni sitter därhemma nu och ba vad ska jag laga för mat?! Det ska vara gott och det ska vara gott och ja, det ska vara gott! så tycker jag att ni ska klicka och läsa hur ni lagar spenat- och svampfyllda canneloni med körsbärstomatsås och mozzarellatäcke. Ni kommer inte ångra er. Vad vet jag, ni kanske till och med får ligga.

2 kommentarer:

The world according to Elsa sa...

Hur lång tid tar åbäket?

Linn sa...

App app app! Inte kalla min mat för åbäke, då åker du ut. Närå, men det tar väl fem minuter att steka svamp/göra geggan. Tjugo minuter plus hacktid att göra tomatsåsen och trettio plus tio minuter i ugnen/vila. You do the math.