lördag, oktober 1

Kära bullen

Hur ofta städar en normal människa? Inte för att jag tycker att jag är onormal och så, mem det känns som att jag städar ungefär jämt. Idag: skrubba badrumsväggarna, torka köksluckorna plus det vanliga dammtorka dammsuga våttorka golvet. Plus gå bort med jävla flaskor. Dom växer som ogräs här hemma. Plus tvätta. Och det är ju liksom skitigt varje gång. Det är inte direkt så att jag plockar fram dammsugarn för att det är så jävla roligt att städa. Ska livet vara såhär? Städa, sova, jobba. Upprepa.

5 kommentarer:

Johanna sa...

Torka köksluckorna gör jag typ en gång om året. Nej men kanske två, eller så. Nu känns det mer som att DET är det onormala (och då tycker jag ändå att jag och min kille har det ganska städat här hemma oftast).

Linn sa...

Alltså jag har ett jättelitet kök och ingen köksfläkt så jag torkar nog av dom nån gång varannan vecka eller så. Men det går rätt fort. Badrumsväggarna däremot. Kanske nån gång om året.

Lina sa...

Jag städar varannan vecka. Dammtrorka, skura byta sängkläder osv.. Dammsugen kanske var 5:e dag mellan. Jag fattar inte hur man klarar av att städa mindre ofta.?!
Kör annars alternering på vilket som är "huvudområdet" under städveckan ex. kök, badrum, fönster...typ så..=)

singeln sa...

Vet inte vilket töcken jag levt i innan, men för någon vecka sedan slog det mig att städandet aldrig tar slut. Aldrig. Blev lite nedstämd. Tomflaskor växer också som ogräs hemma hos mig, sjukt jobbigt.

Linn sa...

Linn: Fattar inte heller hur man kan städa mindre ofta. Och emellan blir det ju plockande och torkande iallafall.

Singeln: evighetscirkeln är sluten. Blä.